12 Kasım 2015 Perşembe

Tekli Islak Mendil Üretimi, Baskılı Kolonyalı Mendil

            Diyaroğlu Paketleme, Ambalaj ve Kağıt Sanayi olarak üretmekte olduğumuz kolonyalı mendil, ıslak mendil ve hijyenik mendil ürünleri hakkında genel bir bilgi vermek istiyoruz.

            Islak mendil gün içerisinde kullandığımız bir çeşit temizlik malzemesidir. Islak mendiller bazı durumlarda işimizi kolaylaştırıp kolayca temizlik yapmamıza yardımcı olur. Islak mendiller günümüzde yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Hemen hemen her bireyin çantasında dolabında ıslak mendil bulunur. Restoranda veya yemekhanelerde yemek yerken bazen kişilerin ellerini yıkama imkânları olmaz hemen imdadımıza ıslak mendiller yetişir ellerimizi veya kirlettiğimiz bir yeri silip temizleyebilirsiniz. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Erzurum, Gaziantep gibi büyük şehirlerin yanısıra Tüm Türkiye'ye uygun fiyat, hızlı teslimat ile ürünleri gönderilmektedir.



             Islak mendil kullanırken dikkat etmemiz gereken belli başlı ögeler vardır. Islak mendilin içerdiği maddeleri bilmemiz gerekir. Bazı ıslak mendiller çeşitli kimyasal madde zararlı alkol içerebilir bu tip ıslak mendilleri kesinlikle kullanmamalıyız çünkü mendili tenimize kullandığımız için zarar verebilir. Tenimiz için kullanılan her şey birinci kalitede olmalıdır. Eğer zararlı ıslak mendilleri kullanmaya devam edersek bu mendiller insan tenine zarar verip yaralar açabilir. Islak mendil üreticileri ve firmaları kullandıkları hammaddelere dikkat etmelidirler. Insan sağlığı ile direk ilgili olan kullan at ürünlerde hijyen çok önemlidir ve ürünlerin üretildiği yer hijyen kurallarına uygun olmalıdır. Kolonyalı mendil olarak da bilinen tek kullanımlık ıslak ve hijyenik parfümlü mendiller üzerlerinde firmalara özel marka, logo, adres ve telefon baskılı olarak gelmektedir. Tek renkten 5 renk resimli fotoğraflı baskı tekniği de kullanılarak müşterilerin taleplerine cevap verilmektedir. Tekli ıslak mendil üretimimiz dışında stick tuz, tek kullanım baharatların paketlenmesi, çeşitli baskısız ve baskılı kare peçete, garson katlama peçete gibi ürünleri de sitemizden inceleyebilirsiniz. Bizlere ulaşmak için sadece Google'a Diyaroğlu Paketleme yazmanız yeterli olacaktır.


             Islak mendiller günümüzde özellikle bebek altlarını temizlemek için kullanılır. Bebeklerin cildi normal yetişkin teninden daha hassas olduğu için bebeklere kullanılan ıslak mendillere daha dikkat edilmeli ve birinci kalite olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder