23 Kasım 2015 Pazartesi

Islak Mendil, Tek Kullanımlık Kolonyalı Mendil Ölçüleri

            Bildiğiniz gibi misafirleriniz ya da müşterileriniz her zaman hediye edeceğiniz, aynı zamanda kullanım amacı taşıyan pek çok ürünü temin edebilirsiniz. Bunlardan bir tanesi de Diyaroğlu Paketleme tarafından üretilen ıslak mendil olmaktadır. Alkolsüz ıslak mendillerin yanısıra alkollü kolonyalı mendil ürünleri de satılmakta ama fazla rağbet görmemektedir. Islak mendil ölçüleri olarak 5x8 ila 6x12 ve hatta 7x14 cm.'e kadar seçeneklerimiz vardır. Beyaz triplex kağıt ile daha güzel bir görünüme sahip olan ıslak mendil ürünümüzü isterseniz kuşe ve gümüş renkteki metalize kağıda baskı ile de üretebiliriz.



            Üzerinde firma bilgilerinizin yer aldığı baskılı işler ile talep ettiğiniz sayıda bir hizmet almak için en doğru sitenin adresimiz olduğu garantisini de vermek isteriz. Son derece kaliteli ve ciddi indirim oranlarıyla ıslak mendil üretimi yapan seçenek arıyorsanız bundan böyle en doğru hizmet noktasının biz olacağımız bilgisini de vermek isteriz. Baskılı peçete, garson katlama çift kat peçete, kare peçete, çatal bıçak kılıfı, tekli karabiber, tek kullanımlık pul biber, tarçın, nane, kekik gibi baharatların yanısıra, fast food restaurantlarının tercih ettiği ketçap, mayonez, zeytiyağı, işkembe salonlarının istediği sirke, sarımsak sosları, salata sosları, nar ekşisi, limon gibi soslar, şampuan, jöle, selülit giderici krem, göz altı morluk kremi, ayak kokusu önleyici krem gibi dermokozmetik ürünler, sivilce yokedici sıvı, cilt nemlendirici karışım, bal, reçel gibi yarı akışkan sıvı dolumu, ortası tırtıklı bitişik tuz karabiber ürünü, havayolu firmalarının kullandıkları tek kullanımlık promosyon ürünler de firmamız tarafından üretilmektedir. Ayrıca cafelerde gördüğümüz tekli ve baskılı stick şeker ve stick esmer toz şeker dolumu da yapmaktayız. Lahmacun kutusu, pide kutusu, pizza kutusu, alüminyum tabak, plastik ve karton bardak, baskılı ambalajlı kürdan ve pipet gibi ürünler de yakında hizmetinizde olacaktır.

            Aradığınız elit desteği bulmak ve ülkenin dört bir köşesinden faydalanmak adına ıslak mendil firmaları arasında sizlerde burasını seçebilirsiniz. Beklentilerinizi kaliteli bir imalat ve satış süreciyle taçlandırabilir ve farkı anında keşfedenler arasında yer alabilirsiniz. Tüm Türkiye'ye hızlı teslim ve uygun fiyat garantisi ile kaliteli ürünler sunmaktan gurur duyuyoruz. Diyaroğlu Paketleme sitemizi ziyaret ederek ürün portföyümüzü inceleyebilirsiniz.


            Böylesine güzel bir ürün almak adına bu döneme kadar binlerce firmanın referansı olan bu sitede yer alabilir ve ne kadar başarılı bir iş çıkardığınızı da görebilirsiniz. Islak mendil fiyatlarında şok kampanyalarının da devam ettiğini söyleyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder